A Property nyilatkozik, emilio szabadkozik

Szerző:
Kategória: CS:GO, Hírek

Nagyon úgy tűnik, hogy Joel “emilio” Mako ártatlanságára nem lesz semmiféle bizonyíték. A Team Property játékosa a HellRaisers elleni Fragbite Masters összecsapáson kapott VAC tiltást több ezer néző szeme láttára. A játékos azzal védekezik, hogy másodlagos fiókját osztotta meg egyik barátjával, aki csúnyán visszaélt bizalmával. Mivel a fiókok email címe azonos ezért emiliohoz vezettek a szálak, így a súlyos büntetést neki kell elszenvednie. A Valve ezt a mentséget nem találta relevánsnak, így ezzel az üggyel nem foglalkoznak tovább.

Nem vagyok képes bizonyítani, hogy kölcsön adtam a másodlagos fiókomat egy olyan barátnak hitt embernek, aki ráadásul csaló. Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam arról, ha az egyik fiókodat letiltják, akkor megy az összes vele együtt a levesbe. Ha ezt tudom, soha nem tettem volna kockára a karrierem. – Joel “emilio” Mako

A Property természetesen nem tudott arról, hogy játékosuk tisztátlan játékot folytatna, de még csak azt sem, hogy személyes fiókjait osztogatná meg ismerőseivel. Mindenesetre  semmilyen ehhez hasonló esetet nem tolerálhat az együttes. Nem csak a játékos, de az egész csapat hírneve csorbát szenvedett.

Nagyon sajnáljuk az esetet, és elnézést kérünk a rajongóinktól. Hosszú ideje már, hogy az esportban tevékenykedünk, de ehhez fogható még nem történt velünk. Mi is, akárcsak a legtöbben ebben a közösségben a szabadidőnket áldozzuk a játékosokkal együtt, hogy sikeresebbekké válhassunk, de ez az eset most nagyon visszavett a lendületünkből. Ám ennek ellenére sem fogjuk megszüntetni a CS:GO csapat támogatását.

A csapat elfogadja a Fragbite Masters ligából való kitiltást, de remélik, hogy a jövőben lesz esélyünk az újra kvalifikálásra. Biztosították továbbá a közösséget arról, hogy Joel “emilio” Mako többé nem részese a Property-nek.

Most hihetetlen nagy ürességet érzünk legbelül, de a Property név újra fel fog emelkedni, és újjáépítjük a CS:GO csapat jó hírét. Nagyon szépen köszönjük a rajongóink támogatását ebben a nehéz helyzetben. Sokat jelent számunkra! – Aron Larsson, a Property elnöke
Legfrissebb bejegyzések