Megvan Fifflaren utódja

Szerző:
Kategória: CS:GO, Hírek, Nemzetközi esport

Nemrég számoltunk be arról, hogy Robin “Fifflaren” Johansson a Counter-Strike közösség, és a NiP meghatározó alakja végleg abba hagyja a profi játékot, ám az még közel sem biztos, hogy a szervezettől is búcsút vesz. A csapat nem volt rest, alig 24 óra leforgása alatt megtalálták azt az embert, aki betöltheti az űrt Fifflaren után.

A NiP új harcosa természetesen szintén svéd származású. A volt SK-Gaming, és LGB eSports híres játékosa, név szerint Mikail “Maikelele” Bill esett választásul, aki 1 hónapja hagyta el az UnWanted csapatát belső problémáik miatt. A mousesports színeiben tűnhetett volna fel, de a csapat úgy döntött, nem alkalmaznak 2 AWP-st.  A pizsamás ninják vezetője, Emil “HeatoN” Christensen úgy nyilatkozott, hogy Maikelele még próbaidőn van. Szeretnék látni, hogy működik együtt a csapat, és csak aztán hozzák meg a végső döntést.

Egy fiatal és sikerre éhes játékosról beszélünk, aki igencsak meglepett engem az elmúlt hónapokban. Sok ember bírálta a döntésünket, de mi adunk esélyt neki, hogy bizonyítson, és majd meglátjuk mit hoz a jövő. Biztos vagyok benne, hogy a legjobb teljesítményt fogja nyújtani, ami tőle telik, annak érdekében előre vigye a csapatot. Megfogja találni a helyét a NiP családban, és amint véget ér a próbaidőszak, hivatalosan is köszönhetem a csapatban. – Emil “HeatoN” Christensen, az NiP vezetője

Hamar esély adódik a bizonyításra, hiszen a hónap végén, a 250.000 dolláros díjazású DreamHack Winter bajnokságon már az új felállással küzdenek a pizsamás ninják.

Christopher “GeT_RiGhT” Alesund
Patrik “f0rest” Lindberg
Richard “Xizt” Landström
Adam “friberg” Friberg
Mikail “Maikelele” Bill

Ezeket olvastad már?