World of Warcraft játékosok petíciót nyújtottak be a Fehér Háznak

Szerző:
Kategória: Érdekesség, Hírek

World of Warcraft játékosok petíciót nyújtottak be a Fehér Háznak, hogy megoldják a Warlords of Draenor szervereinek laggolását.

Eddig több, mint 2000 ember írta alá, követelve, hogy az amerikai kormány intézkedjen a World of Warcraft szervereken tapasztalható lag miatt.

Ez jelenleg az egyik legnépszerűbb petíció a Fehér Ház honlapján, még az UFO-s dokumentumok nyilvánosságra hozatalát is megelőzi.

“A Warlords of Draenor legújabb kiegészítője a World of Warcraft-nak. Jelenleg amerikaiak milliói tapasztalnak komoly kellemetlenséget a küzdelem miatt, amit a Blizzard vív a szervereikkel. Mi alázatosan kérjük, hogy az amerikai kormány adjon támogatást a Blizzardnak, hogy megfelelően tudják kezelni ezt a stresszes szituációt.”

A petíciót benyújtók nyitva hagyták azt a kérdést, hogy hogyan tudná az Obama adminisztráció megszólítani a szerver lag problémáját. Talán az NSA felszabadíthatná pár facebook profilt ellenőrző adatbázisát és átalakíthatná új szerverekké a WoW játékosoknak, hogy guildeket tudjanak formálni és levadászhassák Garrosh Hellscream-et. Vagy Obama elnök, a US Army parancsnoka, kijárási tilalmat vezethetne be katonai ellenőrzéssel, így a játékosok beosztott időkben játszhatnának csak, ami könnyítene a Blizzard szerverek terhelésén.

Akárhogy is legyen, a petíciónak összesen 100.000 aláírást kell elérnie, hogy be legyen nyújtva az elnöknek fontolóra.

Fordította: Agárdi Annamária

Forrás

Ezeket olvastad már?