A 10 legfontosabb változás, amit tudnod kell a legújabb Dota2 javításról!

Szerző:
Kategória: DOTA2, Elemzés

Tegnap este élesedett az új DOTA 2 – 6.83-as patch a Shifting Snows. Összeszedtük a tíz legfontosabb változást, amit tudnod kell mielőtt elkezded a mai DOTA 2 játékot.

  1. A legkedveltebb és szinte minden játékban előforduló hősök közül szinte mindegyik (kivétel Pudge) egy kisebb nerfet (gyengítést) kapott.  Többek között ilyen Tidehunter, Skywrath Mage, Ogre Magi, Death Prophet, Faceless Void, Brewmaster.
  2.  A kevésbé népszerű hősök közül, amiket valahogy próbálnak a metába visszahozni az összes buffot (erősítést) kapott. Például a Chen, Lina, Bounty Hunter, Io, Chaos Knight, Luna…
  3. Aki azt hitte el tud menekülni a bombák földjéről és idegesítette a sok bloodcyka azok készüljenek, mert a Techies és a Bloodseeker elérhető Captains Mode-ban is.
  4. Ami már elkezdődött 6.82-ben, hogy néhány hős képességeit átdolgozták ( Bloodseeker, Phantom Lancer ) az folytatódik. Most a Sniper első skillje, a Shrapnel esett át komolyabb változtatáson ugyanígy a Lifestealer ultija az Infest.
  5. Nagy változást hozhat a korai gankekben és az erdőzésben, hogy mostantól mindkét oldalon az első rúna Bounty lesz, ami 50 helyett 100 xp-t fog adni.
  6. A support hősök által vásárolt játék eleji itemek olcsóbbak lettek , vagy változtattak rajtuk. Cél hogy főleg a játék elején kedvezőbb helyzetben legyünk (érintett dolgok: Medalion of Courage, Magic Wand, Healing Salve, Clarity, Animal Courier). A változtatásnak köszönhetően átlagosan 40 arannyal többel kezdjük így a játékot.
  7. A Diffusal Blade innentől nem egyedi támadás módosító (más mana szívással nem stackel pl.: mana break). Lehet majd használni életlopással (Lifesteal), Eye of Skadival vagy akár Desolatorral is.
  8. Próbálnak a játék készítői egyre jobban fókuszálni a csapatmunkára. Sokan nem használnak mikrofont és nyelvi különbségek is vannak a játékosok között, ezért egy új Alt-click rendszert dolgoztak ki.
  9. Gyakori probléma, hogy nem stabilak a szerverek, kifagynak a játékosok profi mérkőzések közben is, illetve a streamek leállnak. Ezért a Valve azt ígéri, hogy növeli a megbízhatóságot és kijavítják a problémákat.
  10. Főleg azokat érinti, akik sokat tradelnek és vásárolnak a Steam Marketen. Az itt vásárolt itemek 1 hétig nem lesznek cserélhetőek. Ezzel próbál megvédeni minket a Valve a visszaélésektől és az estleges account lopás káros következményeitől.  Az új javítással érkezett ládákból nyitott settek 2015. március 15-ig nem cserélhetők.

Az egész patch leírását és a részleteket itt találjátok meg:
http://www.dota2.com/shiftingsnows/

Forrás: www.joindota.com

Ezeket olvastad már?
Showing 5 comments
  • Vendég

    az egyik egkedveltebb és legtöbbet játszott karakter Pudge pedig még erősítve lett, ez azért fontos, 1-es szinten jóval hosszabb hookja van mint ezelőtt

  • Vendég

    csak egy pár javítás:
    – *helyzetbe;
    – IO = Input Output, a hős neve Io
    – Lifesteal* , Lifesteel Életacél? :D
    – A rendszer Alt-click

    ezen kívül büszke vagyok a szerkesztőre :)
    ritka a jól összerakott, és helyesen leírt cikk

    • Vendég

      helyzetbe* > helyzetben

  • Balázs Biro

    Javítva az elírások! Köszi a kommentet!

  • Vendég

    Én köszi a gyors javítást :) ha gondolod törölheted az idevágó hsz-eket.