Áprilisi álhír: Magyarországra jön a Fnatic!

Kategória: esport, Hírek, League of Legends

Újabb mérföldkőhöz érkezett a magyar e-sport: a Mid Season Invitational és az LCS Summer Split között Magyarországra látogat a Fnatic League of Legends csapata! A Fnatic egyébként magyar származású menedzsere, Oliver Steer kérdésünkre megerősítette: mivel a Unicorns of Love volt az egyetlen csapat, amelyik oda-vissza megverte őket a tavaszi alapszakaszban, szeretnének ellátogatni Vizicsacsi hazájába és néhány scrimet játszani itt is, hogy megnézzék, mit tudnak az EUNE csapatok és a magyar közösség.

16354568924_205c78c40c_z

Forrás: Flickr

 

A városnézés mellett szerveznek egy közönségjátékot is, 5 szerencsés magyarnak lehetősége nyílik arra, hogy játsszon egy mérkőzést a csapat tagjaival. Erre majd egy Facebook nyereményjáték keretein belül lehet nevezni a Fnatic Facebook oldalán. A közönségtalálkozót egyébként a megszokott kommentátor páros, Pierce és Arwyll streameli majd.

Oliver Steer elmondta: Külön örül annak, hogy Magyarországra jönnek, jó lesz újra itthon lenni egy kicsit. A Fnatic Budapesten fog megszállni 3 napra valamikor május végén. Oliver hozzátette: az aktuális keret tagjai (Huni, Reignover, Febiven, Steelback, Yellowstar) még soha nem voltak itt, de sokat hallottak már a magyar konyháról és nagyon szeretnének enni egy gulyást, ha itt lesznek majd.

Ti kivel szeretnétek leginkább találkozni itthon?

És hányan hittétek el, hogy ez igaz? Kövessetek minket bolondok napja után is!

Ui: Persze azért reméljük, hogy egy napon valóban ide látogatnak majd egy kicsit lazítani :)

Ezeket olvastad már?
Showing 6 comments
  • Regikong

    anyádat

  • Komato

    MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT CSINÁLOD EZT VELEM

  • Eny

    Huni haza látogat

  • SupraKid

    :’DDDD

  • DIESELDRAGON

    Grat. Vicc nélkül, az első hír, amire nem is gyanakodtam, hogy esetleg csak átverés :)

  • Walking Wall

    Huni hazajön :3 :3 Ideje már !!