Videojátékos vagy? Akkor ez a szemüveg neked készült

Szerző:
Kategória: Érdekesség, esport, Hírek

Fogalmazhatunk úgy, hogy a gamer szemüvegek piaca még gyerekcipőben jár, de a NoScope cég szeretne ezen változtatni.

Az észak-caroliniai vállalat elérhető áron kínál szemüvegeket videojátékosoknak. Ezek csökkentik a szem terhelését és fáradékonyságát úgy, hogy megszűrik a káros fény hullámhosszakat. Ez különösen fontos, ha valaki órákat ül a gép előtt és folyamatosan fotonok és elektronok bombázásának van kitéve a szeme.

Brandon Anderson, a cég marketing menedzsere elmondta, hogy a NoScope egy “látható” lyukat próbál meg betömni a piacon.

“Észrevettük, hogy hatalmas az igény a gamer szemüvegek iránt. Illetve azt is, hogy csak nagyon kevés ember engedhette meg magának, hogy vásároljon egyet a magas áruk és elérhetetlenségük miatt.”

2007 óta a Gunner Optiks nevű cég árult hasonló szemüvegeket, de a 20.000 Ft feletti díjszabásuk nem volt kifejezetten csábító a játékosok számára. A NoScope egyik nagy előnye, hogy az ő szemüvegeik már 6.000 Ft-tól elérhetőek lesznek.

Jelenleg két új modellt jelentett be a NoScope, az egyik a Golem line, ami úgy van megtervezve, hogy megfeleljen az alapból szemüveges játékosoknak is. A szemüvegek úgy vannak kialakítva, hogy kényelmesen beférjenek headsetek alá is.

Ha a cég politikája működőképes, és tényleg nagy az igény az olcsó gamer szemüvegekért, akkor az esport boommal együtt a NoScope is a gyors fejlődés útjára léphet.

Forrás

Ezeket olvastad már?