“Boostolt pics*k, takarodjatok vissza a konyhába!”

Szerző:
Kategória: CS:GO, Magyar esport, Női játékosok

Elkeseredettségében a nyilvánossághoz fordult a PROvocateam vezetője Tóth “fille” Nikoletta a csapatát, valamint a női játékosokat érintő folyamatos támadások ügyében. Gondolatait és kellemetlen tapasztalatait egy Facebook bejegyzésben osztotta meg a tegnapi folyamán. A posztban megfogalmazott problémák és kérdések egyáltalán nem nevezhetőek új keletűnek vagy ismeretlennek, sem itthon, sem pedig külföldön. Fille írását tartalmilag változatlanul közöljük, de a könnyebb olvashatóság kedvében az eredetitől eltérő szerkesztésben.

“Kedves Mindenki,

A nevem fille, 2008 óta vagyok a csapat tagja, és vehetjük úgy is, hogy enyém a csapat. Az utóbbi időben elég sok támadás érte a csapatot és a csapat tagjait. Ezért bátorkodom itt [a Facebookon] írni, mert úgy gondolom, ez egy nyilvánosabb fórum ahol elmondhatom a véleményem, mint a csapat vezetője illetve kapitánya.

Természetesen a támadások megszokottak voltak már az elmúlt sok évben is, de ennyi idő után gondolom mindenki kitalálta, hogy kicsit unalmas már azt nézni, hogy “takarodjunk a konyhába”, meg “boostolt p*csák”, meg ami teljes mértékben ledöbbentett “honnan van ezeknek ilyen cuccuk, mikor egy nagy rakás sz*rok?!” (elárulom a munkával megkeresett pénzből ;)).

A negativitás, ami körül vesz minket igazság szerint már megszokott, de számomra megdöbbentő, hogy miért lenne nekem/nekünk kevesebb jogunk a kikapcsolódásra, a szórakozásra? Szerencsére elmondhatom magamról és a csapatról, hogy jó viszonyban vagyunk és egy olyan “család” része vagyok, akikre számíthatok és erre nem egyszer volt példa. Számomra mégis meglepő hogy 2015-ben még mindig ott tartunk, hogy mi nők miért játszunk, és egyáltalán miért lélegzünk.

A válasz tök egyszerű, mert szeretünk játszani. És ha ez valakinek nem felel meg, nem kell minket követni, beszélni vagy játszani velünk, ez itt a szabadság színtere, miért jó neked az, hogy megkeseríted negatív hozzászólásokkal mások életét? Ennyire rosszindulatúak az emberek? Mindenkinek van gondja az életben, miért jó az, ha még mások életét is megkeseríted úgy, hogy még csak nem is ismered, és egy betűt nem beszéltél vele?

Ha valami gondod van a csapattal, mert bántott vagy keresztbe tett vagy bármi ilyesmi történt, meg lehet keresni minket nem eszünk embert és tisztázhatjuk az ellentétet. Akik ismernek minket tudják jól, hogy nem vagyunk egy rosszmájú fehérnépség. Elmondhatom magamról, hogy egy összetartó közösség tagja vagyok és mindenki, akivel valaha játszottam és játszom, különleges helyet tölt be a szívemben, akár milyen a jelenlegi kapcsolatunk.

A sok beleölt óra a játékba (amit én választottam!!!!) már ezért megérte, és szerintem a csapat összes volt és jelenlegi tagja, amit letett órát az asztalra, az nem csak kitartásról és elszántságról szól, hanem egy olyan dologról, ami becsülendő. És értünk el eredményeket a saját magunk által állított mércéket előbb utóbb mindig megugrottuk és kitartottunk és itt vagyunk még mindig (még ha ez fáj is egyeseknek). Egy szó mint száz, megkérek mindenkit, hogy aki csak rosszat tud magából ontani az inkább ne írjon semmit, ha pedig építő jellegű kritikája van vagy problémája, keressen engem, ha nagyon akar úgyis megtalál. Köszönöm a figyelmet, további szép hetet: fille”

Ezeket olvastad már?