A csalók köztünk járnak – interjú egy bennfentessel

Szerző:
Kategória: CS:GO, esport, Esport versenyek, Interjú, Magyar esport

Az előző cikkben felvezetett eseményt nem hagyhatta szó nélkül szerkesztőségünk, hiszen célunk, hogy egy jól működő, tiszta magyar esportot működtessünk, így a folyamatos fejlesztések közepette sem szabad elhanyagolni a csorbák kiküszöbölését. Szomorú, ha ilyesmit tapasztalunk kis hazákban, de az tájékoztatás magas prioritású tevékenység a számunkra.

Az ICL hivatalos álláspontja, hogy a csapatot tisztának kell tekinteni, hiszen sem helyben, sem utólag nem találtak semmit a gépeiken. Ám a rendezvény egyik adminja, Kiss Balázs egészen más véleményen van, amit Facebookon meg is osztott:

Szerintem nem volt tiszta a játékos, mondom ezt annak tükrében is, amiket hallottam múltjáról és a körülményekről.

A következő videóban Laki Dániel, Kinzay szólal meg, aki közelebbi kapcsolatba került az Olympus játékosaival. A csapatot azzal vádoltak meg, hogy csaltak ICL28. alkalmával. Sajnos ezt az interjúalany sem tudta megcáfolni.

Ezúton is kérnénk mindenkit, hogy csak azért, mert ilyet megtörténhetett, még ne higgye, hogy ez mindennapos, és azt se, hogy ez lenne a magyar esport, mert akkor óriásit téved.

Ezeket olvastad már?
Showing 8 comments
 • fRENk

  Én ezen csak egy dolgot nem értek. Tudta, hogy mennek ICL-re. Tudta, hogy van egy csaló programjuk. Tudta, hogy aktívan használni is akarják majd a rendezvényen. Esetleg nem az lenne ilyenkor az első, hogy szólok az adminoknak, hogy figyeljenek majd oda? Akkor még nagy vonalakban azt is tudták volna, hogy mit keressenek.

  Bűnösök közt cinkos, aki néma…

 • rockraim

  Jo lenne, ha a gyerek elkuldene a csalas regi verziojat is a VAC teamnek, hogy tudjanak vmit kezdeni ellene.

 • MALYOM

  Ne legyetek már ilyen amatőrök pls.

  https://steamcommunity.com/id/kinzaycarry
  https://steamcommunity.com/id/kINZAYCS

  Kb. olyan, mintha Archer-t vagy Anteszt interjúvolnátok meg, hogy szerintük ki csal @ LAN.

 • Joska Bela

  Miért torolted a commentem az előbb?gondolom a trágár szavak miatt,na ebbe nem lesz tragar szo de ha letorlod meglesz a véleményem rolad:).Lényeg egy olyan hack amiröl a közvélemény és ti beszéltek nem 150-200euro hanem inkább 1500-2000(ami nem hagy nyomot es alig észrevehető) ,egy iclre bolond lenne vki ennyit költeni csak 1 hackert. 2 vegyetek mar észre ezcsak egy jo reklamfogas orobertonak hisz amugy a videoit 500nal több ember nem nézi meg soha mig az olympus “bustmoviet” 10ezren látták. 3 ez a kinzay maga egy csaló és ha elvileg probalta a hacket csak elkene tudnia mondani hogy kapcsolódik be,de ehelyett bill,eger kombinaciorol beszel,semmi érdemlegeset nem mond -hazudik,összevissza beszel. 4 az olympus tiszta gepeknel is nagyon jol jacott bo3ba 2 mapon 20kört hoztak a faceroll ellen mig a crycore,myrevenge 2mapon 10kört nem szedett össze összesen. Ezekbol amiket leírtam boven le lehet vonni a tanulsagot :) (TISZTA gepnel meg asszem volt egy comebackuk 15-3rol a realistic ellen)

 • Antal Kóti

  ring0-ás hacket nem nagyon talál meg az admin… STEAM OS-t a LAN-okra!

pingbacks / trackbacks