Top 5 pillanat a DreamHack Masters döntőjéről

Szerző:
Kategória: CS:GO, Érdekesség, esport, Esport versenyek, Videó

A malmői rendezők pazar showt tettek le az asztalra: magával ragadó hangulat, szemkápráztató látványtechnika, interjúk és videós kontentek úton-útfélen az igazi durranás azonban mégiscsak a döntő volt. Ahogy felvezették és hergelték a közönséget, ahogy az izgalmas mérkőzésen a technika segítségével tudták az érzelmeket még tovább fokozni … rendezvényszervezésből csillagos ötös! Persze a csapatok és a közönség tagjai is kitettek magukért, szubjektív listámon összegyűjtöttem a döntő 5 legemlékezetesebb mozzanatát, szigorúan időrendi sorrendben!

1. Így kell elkezdeni egy döntőt!

Sok magyarázatot úgy vélem nem igényel, ezt a videót látni kell mindenkinek! Aki nem érti mi ez a felhajtás az esport körül annak azért, aki nem hiszi el, hogy az esport igenis sport annak azért, aki viszont mindezt tudja annak azért, mert egész egyszerűen gyönyörű. A szó legszorosabb értelmében!

2. Indulhat a tánc!

Ismét megvillantotta, már-már ikonikussá váló szemöldöktáncoltatását f0rest, amivel egyből talpra ugrasztotta a közönséget. Hihetetlen feltámadást produkált ekkor a NiP, 10:6-nál lehoztak egy kritikus forcebuyt és hamar kiegyenlítették az állást, a Na’Vi pedig időkérésbe menekült. F0rest pedig rátett még egy lapáttal, a nézők legnagyobb örömére!

A videó lejátszásához kattints a linkre: http://oddshot.tv/shot/dreamhackcs-20160417184629454!

3. GeT_RiGhT beast üzemmódba kapcsol!

Az időkérés nem fogott azonban a NiP harci kedvén, GeT_RiGhT szinte egyedül hozta le az antiforce kört a svédeknek. Higgadt, intelligens kivárás és tökéletes célzás. GuardiaN-éknak felocsúdni se volt idejük.

A videó lejátszásához kattints a linkre: http://oddshot.tv/shot/dreamhackcs-201604171849198!

4. A közönség is kitett magáért!

Mezbe öltözött fanok, felugráló és folyamatosan skandáló nézők, tömött széksorok és mindenkinél vicces transzparensek a kézben: ilyen egy hamisítatlan CS:GO döntő! A nézői feliratok közönségdíját két ízben ítélnénk oda az elkövetőknek, egyik sem maradt rejtve a kamera szemei elől!

“Bár a feleségem is olyan gyors lenne, mint GuardiaN!” – úgy látszik valaki ma nem kap vacsorát.

5. Felrobbant a csarnok az utolsó körben!

Még képernyőn keresztül is libabőrös lettem, mikor visszanéztem, mekkora őrjöngést csaptak a hazai szurkolók a NiP győzelmének pillanatában. Méltóképp tértek vissza a CS:GO térképére, hazai közönség előtt vetettek véget 18 hónapos nyeretlenségüknek. Tűzijáték, konfettieső és üdvrivalgás: egy őrült nap tökéletes lezárása!

Nagyon reméljük, hogy az év hátralevő eseményei, különösen a Majorök szintén kitesznek majd magukért, hiszen az ilyen döntők miatt szeretjük a Counter-Strike-ot!

Ezeket olvastad már?