Kitiltották karrigant az USA-ból

Szerző:
Kategória: CS:GO, Érdekesség, esport, Esport versenyek

Napokon belül rajtol az ELEAGUE harmadik csoportja, a fő esélyes Astralis azonban vezére nélkül vonul csatába az SK, NRG és CLG ellen. Egy négy évvel ezelőtti népszerűsítő túra kavart be az ELEAGUE álmoknak, ki lesz az ötödik így?

Történt ugyanis, hogy a dán kiválóság, még 2012-ben a fnatic játékosaként egy iráni PR túrán szerepelt, a csapat és a játék népszerűsítése érdekében a közel-keleti régióban. Karrigan most a négy évvel ezelőtti kiruccanás miatt nem kapott beutazási engedélyt az USA-ba, ahol a csapat kedden kezdi meg szereplésést az ELEAGUE harmadik csoportjában. A feltételek legutóbbi változtatásá okán, aki öt éven belül bizonyos országokba utazott (igen, Irán is ilyen ország), specialis vízummal kell, hogy rendekezzen, erről azonban nem informálták karrigant, aki így későn igényelte a szükséges papírokat.

Karrigan 2012-es búcsúlevelében még jó élményként jelent meg a fnatic iráni túrája | Forrás: fnatic.com
Karrigan 2012-es búcsúlevelében még jó élményként jelent meg a fnatic iráni túrája | Forrás: fnatic.com

A történet felveti persze a kérdést, mi a helyzet akkori csapattársaival, MODDII-val, Friis-szel és Xizt-tel? A NiP játékosa már megjárta az ELEAGUE túrát, a másik két dánt pedig szintén a C jelű négyesbe sorolták, hisz jelenleg az SK játékosai mindketten. Nekik más fajta vízumuk volt vajon, vagy az ő nevüket csak szimplán nem dobta ki a gép? Egy biztos, karrigan helyett sürgősen helyettest kell találnia az Astralisnak, játékoscserére ugyanis van lehetőség, szezononként kétszer is.

Érdekesség, hogy négyük közül egyedül az SK nem változtatott a lineupon az elmúlt hónapban.

Az Astralis már Kjaerbye-t hozza, de karrigan helyettese még nem tisztázott, ugyanez a helyzet a CLG-nél, ahol Fugly pótlása kérdéses egyelőre. Azé a Fugly-é, aki immár az NRG kötelékében bizonyíthat, de ugyanitt tabesN is friss érkező.

UPDATE: Az Astralis háttéremberei minden követ megmozgatva azonnal intézkedtek, és úgy tűnik, karrigan pár meccsről marad csak le. Az ELEAGUE csoportmeccsei során kezdetben zonic, később pedig remélhetőleg karrigan lesz a csapat ötödikje.

Kaotikus egy csoport lesz, kíváncsian várjuk, ki kerül ki győztesen ebből az őrült helyzetből.

Ezeket olvastad már?
Showing 2 comments
  • vmiki88

    Miért, azt hiszik, hogy terrorista lett? :D

pingbacks / trackbacks