Volgare – ASUS ROG Winter 2015 közösségi elszámolás

Szerző:
Kategória: CS:GO, Hírek, Magyar esport, Szponzoráció

Ahogyan azt korábban ígértük, elkészítettük és ugyan csúszással, de most nyilvánosságra hozzuk az ASUS ROG Winter 2015 elszámolását. A finnországi verseny alkalmával sokan támogattátok pénzügyileg a volgare csapatát céljaik elérésében, a legfontosabb tételeket a közösségnek, azaz Nektek köszönhetjük. A közösségi finanszírozásból befolyó összegeket és azok felhasználását az alábbi dokumentumokban közöljük.

Az utalások január 12. és január 26. között szóródnak, melyek során elsősorban forintban és euróban történtek jóváírások. Nevezett időszakban a forint árfolyama folyamatosan hullámzott a nemzetközi devizákkal, így az euróval szemben is. Annak érdekében, hogy a forint/euró és az euró/forint árfolyamában bekövetkezett ingadozások ne torzítsák az elszámolásban feltüntetett összegeket, az euró árfolyamát 317 forintban határoztuk meg. Ezzel az árfolyammal számoltunk az elszámolás egészében (visszamenőlegesen megvizsgáltuk a jóváírási napokon érvényes hivatalos árfolyamokat, majd az árfolyamok átlagát vettük alapul, azaz 317 forintot).

Bizonyos utalások esetében a PayPal tranzakciós illetéket számított fel, illetve költségek terhelték azokat a tranzakciókat is, melyek során a PayPal számlára beérkezett utalásokat átvezettük a bankszámlára.

A csatolt képeken zöld színnel jelöltük a beérkezett utalásokat, pirossal a számlatulajdonos privát tranzakcióit, valamint kék színnel azokat a költéseket, melyek az ASUS ROG Winter 2015 eseményéhez kapcsolódnak. A támogatók számlaszámát, illetve a privát tranzakciókat elhomályosítottuk.

PayPal jóváírások
Bakszámlára érkezett utalások

Az alábbi dokumentumban megtekinthető a támogatók részéről beérkezett összes utalás tételesen, ezeknek az összértéke, valamint a támogatói forrásból finanszírozott költségek.

A fennmaradó költségeket (szállás, közösségi közlekedés Helsinkiben, repülőtéri transzferek) az JLDE Hungary Kft., mint a ROCCAT és SPEEDLINK gaming termékek magyarországi forgalmazója finanszírozta. A csapat és az említett vállalkozás között fennálló támogató kapcsolatáról abban az esetben tudunk részletes információkkal szolgálni, amennyiben minden részletet tisztáztunk az együttműködés jövőjéről. Ennek ügyében még további türelmeteket kérjük.

Ezúton szeretnénk újfent megköszönni mindenkinek, aki hozzájárult ahhoz, hogy eljuthattunk a versenyre. Legalább olyan fantasztikus volt látni az összefogást a magyar CS:GO és más játékos közösségekben, mint annak tudatában felülni a repülőre, hogy egy kivételes lehetőséget kaptunk tőletek. Legyen szó bármekkora adományról, egy lelkesítő üzenetről a Facebookon, az utazáshoz köthető más felajánlásokról, otthoni vagy mozis szurkolásról, minden alkalommal bizalmat szavaztatok számunkra, melyet a hálásan köszönjük mellett úgy tudunk igazán viszonozni, hogy még eredményesebben képviseljük Magyarországot a jövőben.

Ezeket olvastad már?