Fifflaren végső döntése

Szerző:
Kategória: CS:GO, Hírek, Nemzetközi esport

11 év Counter-Strike után a egyik legismertebb AWP-s Robin “Fifflaren” Johansson végleg elhagyja a profi játékos közösséget. A végső döntést ESWC után hozta meg, ahol már a csoportkörből kiestek csapatával.  De már egyébként is hosszú idő óta problémák voltak a teljesítményével. A világ legsikeresebb és legismertebb játékosai között tartják számon Fifflarent, ám döntését véglegesnek, megmásíthatatlannak állítja.

Ez az elmúlt két év rendkívül meghatározó volt az életemben. Sokat tanultam és rengeteg tapasztalatot szereztem. Beutaztam az egész világot, fantasztikus embereket ismerhettem meg, és  legtöbbjüket ma barátomnak nevezhetem. Ezek az emlékek örökké velem lesznek, és halálomig fognak kísérni.  Ám, ami a legfontosabb, kiépítettük a legendás NiP (Ninjas in Pyjamas) brandet és ez lesz a mi hagyatékunk. Továbbra is azon leszek, hogy megvalósítsam az álmaim, ahogy eddig tettem.

Egyébként Fifflaren számára felajánlott egy munkalehetőséget a szervezet, bár még a szerződés aláírása nem történt meg, és az sem világos, hogy pontosan milyen pozícióban alkalmaznák. Várjuk a további információkat Fifi és az NiP változásai kapcsán.

Nem számít ki veszi át a helyem, csak azt remélem hogy továbbra is jól fognak játszani és győzedelmeskednek majd, hiszen mindig is ez volt a célunk, és megérdemlik a srácok. Szeretném megköszönni az ex-csapattársaimnak, a menedzsmentnek, ami az egészet lehetővé tette, és persze a rajongóimnak, akik az éveken folyamán rengeteg erőt és szeretett adtak.

Forrás: http://esport.aftonbladet.se/

Ezeket olvastad már?