ESL interjú: Unicorns of Love

Kategória: Interjú, League of Legends

Nem meglepő módon az ESL-nek is feltűnt, hogy az újdonsült LCS induló Unicorns of Love csapata mögött milyen komoly szurkolói bázis áll: nem véletlen, hogy a még „kiscsapatnak” számító unikornisok olyanokat maguk mögé sorolva jutottak ki a San José-i IEM tornára, mint a vb résztvevő SK Gaming. Alább olvashatjátok a ESL velük készített interjújának legfontosabb részeit magyarul.

ESL: Számítottak arra a szavazás kezdetekor, hogy titeket fog a közösség bejuttatni az IEM tornájára? Mit üzennétek nekik?

UoL: Egyáltalán nem számítottunk erre. Tudtuk, hogy lelkesek a szurkolóink, de azt is tudtuk, hogy komoly LCS múlttal rendelkező csapatokkal vagyunk versenyben, ezért is meglepő, hogy ilyen fölénnyel győztünk. Ezúton is szeretnék megköszönni a szurkolóinknak a sok-sok támogatást, szeretnénk élni az általuk nyújtott lehetőséggel és megmutatni San Joséban, hogy mit tudunk.

uol_sanjose

Az IEM San Jose szavazásának végeredménye (fotó: ESL Gaming)

ESL: Ti vagytok az LCS új arcai. Elmondanátok azoknak, akik nem követik a Challenger mezőnyt, hogy kik vagytok és honnan jöttetek, mit csináltatok az LCS előtt?

UoL: Tavaly augusztus 15-én alakultunk, akkor még Sheepy volt a junglerünk, Csacsi mint részidős topos (akkor még másik csapatban játszott) és Vardags mint Adc. Később csatlakozott Hylissang, aki akkoriban még miden játszott, később ment le supportnak. Sok BMC kupán és FaceIT-en vettünk részt és nagyon sok midessel játszottunk, mire rátaláltunk PowerOfEvilre. Volt néhány hónap, amikor próbajátékon volt a NiP-nél, de végül visszajött hozzánk és velünk maradt. Közben a jungleben is komoly változások voltak, Sheepy fellépett menedzsernek, közben pedig  velünk volt Dan, Gilius és most Kikis. Vele lett végleges a csapat.

ESL: Ha a többi San José-i csapatot nézzük, egyértelműen ti vagytok a sötét lovak. Milyen érzéssel mentek majd neki a TSM-nek, C9-nak, Alliance-nek?

UoL: Nagyon várjuk már, tökéletes erőfelmérő lesz az LCS előtt. A színpadi játékkal meg eddig se volt bajunk, sőt, mindig úgy éreztük, hogy ott fent jobban játszunk.

uol_team

Az UoL és a szurkolók (fotó: ESL Gaming)

ESL: Két csapat is szorosan kötődik San Joséhoz. Hogyan szeretnétek megnyerni az ottani szurkolók szívét?

UoL: Erre nincs konkrét tervünk, szeretnénk a legjobb formánkat mutatni és egy jó show-t csinálni a szurkolóknak.

ESL:  Az új Summoner’s Rift mellett számos további változás lesz a jövő évtől. Mi a véleményetek ezekről?

UoL: Minden eddigi idénykezdet felborította kicsit az addig ismert játékot, nem lesz ez másképp most se. A jungle változásoknak komoly hatása lesz a csapatmozgásra és a map controlra, főleg az új tárgyakkal és szörnyekkel. Ez mind megerősíti a jungler irányító szerepét.

ESL: Utolsó kérdés: honnan jött a Unicorns of Love név?

UoL: Sheepy ötlete volt. Nem akartunk a csapatnévvel meg egyéb dolgokkal foglalkozni, csak a játékra koncentrálni és megmutatni, mit tudunk. Nem lennél ideges, ha egy olyan nevű csapattól kapnál ki, mint a Szeretet Unikornisai? A név meg az idő múlásával rajtunk maradt és már nem tudtuk elengedni. A rajongók viszont imádják! :)

Az eredeti interjút ITT olvashatjátok.

Ezeket olvastad már?