Heroes of the Storm hőskörkép #6 – Li Li Stormstout

Li Li Stormstout Po Stormstout és Xili Li második gyerekeként a Wandering szigeten látta meg a napvilágot. Li Li a híres utazó, Chen Stormstout unokahúga. Édesanyja egy tengeri balesetben vesztette életét, amikor Li Li még csak egy kis poronty volt. Ettől eltekintve gyerekkora eseménytelen volt – naphosszat csak a könyvtárban ült és nagybátyjának élménybeszámolóit olvasta és gyakran arról álmodozott, hogy Chent követve ő is egy híres kalandorrá válik. Lakóhelyének felfedezéséről írt naplója – mellyel nagybátyját kívánta utánozni – itt és itt olvasható.

Édesapjával sok konfliktusa volt Chen felé érzett rajongása miatt. Po egyszer még ki is jelentette, hogy Chen valószínűleg halott. Egyik veszekedésük után Li Li végül úgy döntött, hogy összecsomagol és titokban nagybátyja megkeresésére indul. Bo, Li Li tanára indult a kis pandaren hazacipelésére. A pandaren bocs megtalálása után végül azonban Bo egy közös kaland mellett döntött, amivel a célja volt, hogy Li Li megismeri a világot és így lecsillapodnak majd a kedélyei. Így, amíg a világ a Lichkirály megdöntésével volt elfoglalva, két pandaren keresztül-kasul beutazta a világot Kalimdortól kezdve a Keleti Királyságokon át, hogy megtalálják Chent.

Utazásukat egy titkos csoport is nyomon követte, aminek a tagjai összetévesztették a pandareneket Chennel. A híres utazó pandaren végül előkerült, de a misztikus csoporttal való egyik összecsapásuk során Bo életét vesztette.

Az események alakulása folytán Chen tért haza Li Livel, ahol Chen megpróbált letelepedni. A konfliktusokkal teli helyzetet végül Li Li látomása oldotta meg – a fiatal pandaren nagybátyjával felkerekedett, hogy megtalálják népük őshazáját, Pandariát. Utazásuk bonyodalmai és céljük beteljesülése négy részben itt, itt, itt és itt olvasható.

Ezeket olvastad már?